Bilinfo Hjemmeside

Vi forbinder jeres hjemmeside til Bilinfo med vores smarte integration

Nordahls biler case - Bilinfo hjemmeside

Smart Bilinfo-integration til jeres hjemmeside

Er du bilforhandler og gerne vil præsentere jeres produkter på en unik måde, uden at skulle vedligeholde produktdata flere steder? Så er det en Bilinfo-integration i har brug for. Med vores integration til Bilinfo, bliver jeres hjemmeside automatisk opdateret med data direkte fra Bilinfo, så jeres hjemmeside altid er helt opdateret. Vi kan integrere Bilinfo i jeres eksisterende hjemmeside, eller vi kan sammen lave en ny hjemmeside fra bunden med jeres helt eget unikke design.

Om i har en eksisterende hjemmeside eller om i ønsker at få lavet en helt ny hjemmeside, så kan vi klare begge dele. Med erfaring inde for mange forskellige CMS’er, kan vi løfte mange typer opgaver.

Automatisk opdatering sparer jer for tid

Når jeres hjemmeside automatisk henter data fra Bilinfo, vil jeres hjemmeside altid være opdateret. Dette sikrer at i spilder mindre tid på at vedligeholde produktdata, og kan bruge mere tid på at sælge. Hver gang i ændrer pris, detaljer, billeder eller andet, så vil vores integration automatisk sørge for at få det vist korrekt på hjemmesiden.

Nordahls showcase

Hjemmeside efter nutidens standarder

Hvis vi skal lave en helt ny hjemmeside til jer, bliver den selvfølgelig lavet ud fra nutidens standarder og vil kunne bruges på alle enheder.

Hvis i vælger WordPress som jeres hjemmesideplatform, kan i vælge imellem en masse forskellige autoforhandler-temaer, som vi kan tage udgangspunkt i. Ved at benytte et eksisterende tema, kan i både se slutproduktet i aktion, men det gør også projektet billigere. I kan se en liste over temaer her:  Er der ingen temaer der matcher jeres behov, kan vi også designe jeres eget fra bunden.

Vil I vide mere omkring hvordan vi laver hjemmesider, kan i læse mere om det her. Har vores Bilinfo-integration vagt jeres interesse, kan i kontakte os på +45 60 51 15 92 eller på mail kontakt@pbweb.dk, så kan vi give jer et tilbud på jeres opgave.

Vil du vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


    Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik