Få et tilbud

Vi giver jer et godt tilbud på jeres hjemmeside eller projekt

Står I med en opgave, et projekt eller en hjemmeside I godt kunne tænke jer en pris på, så kontakt os eller udfyld nedestående formular og vi vil komme med et godt tilbud til jer.

Tilbudsforespørgsel  Kontaktinformationer


  Hvordan virker det?

  Når vi modtager jeres forespørgsel, så kigger vi den igennem og vurdere om vi har al den information vi har brug for, for at kunne lave et tilbud til jer. Har vi ikke den nødvendige information, så kontakter vi jer for at få styr på de ting vi mangler. Nogle opgaver er for komplekse til at lave et tilbud uden et møde hvor vi snakker opgaven igennem. Er dette tilfældet, så kontakter vi jer og aftaler nærmere.

  Tiden det tager at udarbejde et tilbud afhænger meget af opgavens størrelse, men vi stræber efter at have et tilbud klar inde for en dag.

  Behandling af persondata

  Når du udfylder vores tilbudsformular, sender du os dit navn, email og telefonnr. Disse oplysninger bruger vi til at sende et personligt tilbud tilbage til dig. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Vil du vide mere?

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud


   Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik