Vi er nu blevet Curanet Reseller

Vi kan med glæde oplyse at PB Web er blevet Curanet Reseller hvilket betyder at vi nu også kan stå for din hosting sammen med din hjemmeside. Dette gør det meget lettere for dig, da der er færre ting du behøver at tænke over.

Før vi blev Curanet Reseller lod vi det være op til vore kunder selv at vælge hvor de gerne ville hoste deres hjemmeside henne (og det gør vi stadig), men nu kan vi rådgive om og leverer hostingløsninger som passer bedst til den type løsning vi skal lave for dig.

Behøver jeg at flytte min nuværende hjemmeside?

Nej. Hvis du er glad og tilfreds for din nuværende hostingløsning, behøver du ikke at skifte. Vi vil aldrig tvinge vore kunder til at skifte host. Vi kan dog godt give et tilbud på en ny hostingløsning hvis det har interesse for jer.

Hvad kommer det til at koste?

Det kommer meget an på hvilken hostingløsning vi finder frem til. I skal ikke betale for noget i ikke har brug for, så vi finder i fællesskab ud af hvilken løsning der er ideel for jer, som vi selvfølgelig giver en god pris på.

Hvad med flytning af vores nuværende hjemmeside?

Vi hjælper jer gerne med at flytte jeres nuværende hjemmeside over til os

Hvad med emails?

Der følger et email-hotel med vores hostingløsning, så det opsætter vi for jer. Har i jeres emails hostet eksternt f.eks. ved Microsoft eller Google, sørger vi selvfølgelig for at jeres email-trafik kommer det rigtige sted hen.

Har det interesse for jer at flytte host, kan i blot kontakte Mikkel Pindstofte på mikkel@pbweb.dk eller 60 51 15 92, så finder han den bedste løsning til jer.

Vil du vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


    Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik