Ydelser

Vi tilbyder en lang række af forskellige ydelser fra hjemmesider & webshops til webbaserede progammer

Her hos PB Web tilbyder vi mange forskellige ydelser der kan komme jeres virksomhed til gode. På denne side finder i de kerneydelser vi kan tilbyde vores kunder. Vi kan dog meget mere, så står du med et specifikt problem der ikke passer ind i vores primære ydelser, så kontakt os og vi finder en løsning sammen.

Flotte, responsive hjemmesider

Vi udvikler og vedligeholder hjemmesider i alle former og størrelser. Skal i bruge en ny hjemmeside, eller blot videreudvikling af jeres nuværende, så kan vi hjælpe jer i mål. Vi er specialister i WordPress, men vi arbejder i stort set alle de mest gængse CMS-systemer.

rid showcase
mangus case

Konkurrencedygtige webshops

Nå ud til kunderne med en sikker og stabil webshop fra PB Web. Vi har erfaring inde for flere shopsystemer herunder Dandomain Webshop, Shopify & WordPress WooCommerce. Vi hjælper jer fra start til slut i hele webshop opstarten.

Flexya Hjemmeside for ejendomsmæglere

Er du ejendomsmægler og bruger Flexya Boligsystem, eller overvejer du at bruge det? Vi har stor erfaring med Flexya integrationer og kan hjælpe dig med at udvikle en flot og unik hjemmeside der er integreret med Flexya. Har du allerede en Flexya hjemmeside, så kan vi også hjælpe med vedligeholdelsen.

flexya skærm
Nordahls biler case - Bilinfo hjemmeside

Programmering af webapplikationer og plugins

Nogle projekter er svære at kategorisere som en hjemmeside eller webshop, og kan måske bedre kaldes for et webbaseret program. Står i med sådan et projekt, hvor i skal bruge en udvikler, så kan vi hjælpe jer. Vi har stor erfaring med udvikling af forskellige platforme og databaser.

Vil du vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


    Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik