Mindworking Hjemmeside

Vi udvikler og vedligeholder jeres Mindworking hjemmeside

Er du ejendomsmægler og bruger Mindworking? Vi er leverandør af Mindworking hjemmesider som automatisk taler sammen med jeres Mindworking løsning så i ikke behøver at røre en finger. Det lyder let ikke?

Hjemmesiden et ét af ejendomsmæglerens vigtigste redskaber når der skal sælges et hus. Når boligkøbere leder efter en bolig, så surfer de fleste rundt på nettet efter deres næste hjem. Det er derfor vigtigt med en flot og skarp hjemmeside der kan sælge jeres boliger bedst muligt.

PB Web samarbejder med Mindworking som er et boligsystem til ejendomsmæglere som holder styr på alle sagerne. Vi kan udvikle en hjemmeside, som automatisk henter data fra Mindworking, så I kun skal vedligeholde data ét sted, det er nemt.

Vi har lavet en integration til WordPress, så vi let kan få jeres hjemmeside op og køre hvor i ligeledes selv har mulighed for at skrive jeres egne sider og tilføje ekstra funktioner helt selv.

Har i ikke selv tid til at vedligeholde jeres Mindworking hjemmeside, så hjælper vi også med driften og holder den sikker og opdateret. I kan derfor fokusere mere på jeres forretning uden at bekymre jer om jeres hjemmeside.

Har I allerede en Mindworking hjemmeside?

Har I allerede en Mindworking hjemmeside, men godt kunne bruge lidt hjælp til drift eller videreudvikling? Vi hjælper allerede en række af jeres kollegaer med drift og support, så måske i skal være de næste? Kontakt os med jeres behov og vi hjælper jer gerne sikkert i mål.

Vil du vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


    Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik