Webshop

Vi udvikler og vedligeholder jeres webshop samt rådgivning til en god pris

En webshop er hjertet af mange virksomheder som derfor er dybt afhængige af at det virker 100%. Hos os kan du få en webshop på Danmarks stærkeste webshopplatform så din forretning er godt sikret.

E-handel bliver større og større og forbrugerne køber flere af deres varer online. Nu kan du også tage del i festen med flot webshop fra os.

Der findes mange forskellige løsningsmuligheder når man skal lave en webshop. Vi hjælper derfor med at kortlægge jeres behov og vi finder derfor den webshopløsning der er bedst for jer. Vi har erfaring med en lang række forskellige shopsystemer som Dandomain, WooCommerce, og Shopify.

Har I allerede en webshop?

Hvis I allerede har en webshop, og kunne tænke jer lidt hjælp til opdatering og udvikling, kan vi også hjælpe jer med dette. Vi har tidligere optimeret eksisterende webshops og opdateret dem til nutidens standarder så de kan følge med konkurrenterne.

Hvad koster en webshop?

Prisen for en webshop afhænger af mange forskellige faktorer: Design, størrelse og funktionalitet er tre faktorer som har stor betydning for prisen på en webshop fra os. Vi kan levere en webshop der passer til ethvert budget så I skal være så velkommen til at kontakte os eller udfylde vores tilbudsformular, hvor vi vil give jer en god pris på jeres næste webshop.

Vil du vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


    Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik