Hjemmeside

Skal du have ny hjemmeside, eller give din gamle et pift? Jeg kan hjælpe dig i mål.

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil

Det er derfor vigtigt med en flot og velfungerende hjemmeside!

Vi hjælper dig med din hjemmeside, uanset om du skal have udviklet ny, eller bare opdateret din nuværende. Uanset dit projekt, så hjælper vi jer sikkert i mål med en løsning der skaber resultater for jeres virksomhed.

Vi arbejder i tæt samarbejde med vores kunder for at udvikle de bedste løsninger. Dette tætte samarbejde skaber løsninger som passer både til kundernes og brugerenes behov.

SOLIDT, SIKKERT OG BRUGERVENLIGT CMS

Vi er eksperter i WordPress som er det mest populære Content Management System (CMS) i verden og er fundamentet for over 60 millioner hjemmesider på verdensplan.

CMS’et er det fundament hele hjemmesiden er bygget op omkring, og det giver dig mulighed for at vedligeholde indholdet på hjemmesiden helt selv. WordPress kan ligeledes let udvides med et hav af plugins, der let kan tilføje ekstra funktioner til hjemmesiden, helt uden programmering. WordPress er derfor en rigtig god løsning for dem der let vil kunne vedligeholde tekster, men også selv vil kunne udvikle på hjemmesiden, uden hjælp fra en programmør.

Har du et ønske om at benytte et specifikt CMS, så er vi også åbne over for dette. Vi har nemlig også erfaring inde for Umbraco, Dynamic Web og Drupal.

Responsivt design som passer på alle enheder

Med alle de teknologiske muligheder vi har til rådighed i dag, så stiller det også et større krav til jeres hjemmeside. Der findes mange forskellige browsere og enheder som jeres hjemmeside kan vises igennem, og det er ikke i alle situationer hvor den samme hjemmeside virker på tværs af alle disse enheder. Det er derfor meget vigtigt at din hjemmeside bliver testet godt igennem så vi sikre at alle jeres brugere får en god oplevelse.

Under udviklingen af din hjemmeside sørger vi for at teste i alle de mest gængse browsere og enheder, så vi kan være sikre på at jeres brugere får den bedste oplevelse uanset hvilken enhed de bruger.

Alle vores løsninger er “Responsive” hvilket betyder at de tilpasser sig skærmen de vises på. Dette betyder at din hjemmeside er flot og skarp uanset om den ses på en computer eller på en smartphone.

Har du allerede en hjemmeside du er glad for, men ikke er responsiv? Vi hjælper gerne med at gøre din nuværende hjemmeside responsiv så den lever op til nutidens standarder.

WEBDESIGN

Jeres hjemmeside skal være flot, brugervenlig og unik. Designet på jeres hjemmeside har en enorm betydning og det er derfor vigtigt at det laves ordenligt. Der er rigtig mange faktorer at tage højde for, såsom farver, former, layout, udtryk osv. Det er en stor opgave der selv for de dygtigste designere kan bruge mange timer på at løse.

I er meget velkommende til at benytte en designer i selv kender til at lave jeres design, ellers er i meget velkommende til at lade os hjælpe jer. Vi samarbejder med en dygtig grafisk designer med mange års erfaring, der kan hjælpe med at sætte former og farver på jeres nye hjemmeside.

Sikkerhed

Det er vigtigt at jeres hjemmeside er sikker for at forhindre ondsindede angreb på jeres virksomhed og jeres kunder. Hjemmesider er i dag mere udsat for hackerangreb end nogensinde før, men der er heldigvis en masse man kan gøre for at sikre sig imod det.

Vi laver jeres hjemmeside med alle de mest gængse sikkerhedsforanstaltninger så den er så sikker som muligt, når vi afleverer den til jer. Hjemmesiden skal dog derefter vedligeholdes med sikkerhedsopdateringer, men det er noget som i sagtens selv kan gøre. Ønsker i at vi hjælper med drift og opdatering, så hjælper vi også gerne med det.

Er din hjemmeside blevet hacket?

Er uheldet ude og din hjemmeside er blevet hacket, så kan vi hjælpe med at rense den og få den på ret køl igen. Vi går din hjemmeside igennem og får lukket sikkerhedshullerne. Vi får optimeret sikkerheden så I er bedre sikret mod fremtidige angreb.

phone