Services

Jeg kan tilbyde en bred vifte af Services

Jeg tilbyder mange forskellige services der kan komme jeres virksomhed til gode. På denne side finder i de kerneydelser jeg kan tilbyde mine kunder. Jeg kan dog meget mere, så står du med et specifikt problem der ikke passer ind i mine primære ydelser, så kontakt mig og vi finder en løsning sammen.

FLOTTE, RESPONSIVE HJEMMESIDER

Jeg udvikler og vedligeholder hjemmesider i alle former og størrelser. Skal i bruge en ny hjemmeside, eller blot videreudvikling af jeres nuværende, så kan jeg hjælpe jer i mål. Jeg er specialist i WordPress, men jeg arbejder i stort set alle de mest gængse CMS-systemer.

Mindworking HJEMMESIDE FOR EJENDOMSMÆGLERE

Er du ejendomsmægler og bruger Mindworking Boligsystem, eller overvejer du at bruge det? Jeg har stor erfaring med Mindworking integrationer og kan hjælpe dig med at udvikle en flot og unik hjemmeside der er integreret med Mindworking. Har du allerede en Mindworking hjemmeside, så kan jeg også hjælpe med vedligeholdelsen.

bilforhandler

Bilinfo HJEMMESIDE FOR bilforhandlere

Er du bilforhandler og bruger Bilinfo? Jeg kan hjælpe med at få din hjemmeside integreret med Bilinfo så jeres biler automatisk bliver synkroniseret med jeres hjemmeside.

PROGRAMMERING

Nogle projekter er svære at kategorisere som en hjemmeside eller webshop, og kan måske bedre kaldes for et webbaseret program. Står i med sådan et projekt, hvor i skal bruge en udvikler, så kan vi hjælpe jer. Vi har stor erfaring med udvikling af forskellige platforme og databaser.

phone