Programmering

Vi udvikler løsninger til enhver problemstilling

Har I et projekt som kræver programmering af den ene eller anden form, kan jeg hjælpe jer. Jeg har programmeret en masse løsninger, lige fra web-apps til WordPress plugins.

Sidder du med et projekt som ikke just er en almindelig hjemmeside eller webshop men måske mere en web app eller et plugin til WordPress? Uanset dit projekt, så har jeg stor erfaring med programmering af mange forskellige funktioner i mange afskygninger. Jeg har udviklet større web-apps samt mindre værktøjer til at øge virksomheders effektivitet.

Sidder I med et problem i hverdagen som i tænker kan blive løst digitalt? Så er jeg den rette til opgaven. Jeg er problemknuser, og elsker at finde på smarte og brugbare løsninger til mine kunder.

Hvad er en Web-app?

Web-app er en forkortelse for Webapplikation og er et program man kan tilgå via sin browser. Det der adskiller en almindelig hjemmeside fra en web-app er, at en web-app opfører sig mere som et program på din computer, med en masse avancerede funktioner som vi normal ikke ser på en hjemmeside.

Web-apps bliver mere og mere populære, da de oftest er nemmere at udvikle end rigtige programmer der skal installeres på din computer eller smartphone. De er ligeledes tilgængelige via browseren både på computeren og mobilen, så de er nemme at tilgå på farten.

Mange virksomheder erstatter smartphone apps med en web-app, da den er billigere at udvikle og kan benyttes på både Android og iOS. Med en normal smartphone app, skal man særskilt udvikle en version til de forskellige styresystemer, hvilket er en dyr affære. Med en web-app behøver I derfor ikke vedligeholde flere versioner af den samme app, men det hele er samlet i én løsning.

Der er uendelige muligheder med en web-app, så står I med en unik idé der kan transformeres til et program i browseren, så kontakt os og find ud af hvad mulighederne er for jer.

Kun fantasien sætter grænser

Jeg har udviklet alt lige fra cv-databaser til Google Maps med dynamisk indhold, så kunne I blot tænke jer at udvide jeres hjemmeside med en smart funktion, så kan jeg også løse dette.

I kan samle lidt inspiration ved at kigge mine udvalgte cases igennem. Måske finder i noget nyt i selt ikke havde tænkt over.

Lad mig give jer et tilbud på jeres næste projekt. Kontakt mig via mail eller telefon, så beregner jeg en god pris på jeres opgave.

phone