Vedligehold af WordPress hjemmeside

Jeg hjælper med at holde din hjemmeside kørende og sikrer at alt spiller

Hold dit website kørende med en vedligeholdelsesaftale

Det er vigtigt at holde din hjemmeside opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer. Dette kan beskytte din hjemmeside mod hackere og sikre at alting kører som det skal. Jeg hjælper jer med at holde øje med jeres website og holde det opdateret, så kan i fokusere på jeres forretning.

Priser på vedligehold af din wordpress hjemmeside

Standard
Til sitet der bare skal holdes opdateret
100 kr. /md.
pr. website
 • Månedlig sikkerhedsopdatering opdatering af WordPress og plugins Jeg sørger for at jeres WordPress og plugins bliver opdateret til de nyeste versioner såfremt det er muligt.
 • Let månedlig gennemgang af hjemmeside for åbenlyse fejl Jeg tjekker din hjemmeside hurtigt igennem for tydelige fejl. Jeg går ikke alle sider igennem men tager stikprøver på de forskellige sidetyper for at komme så bredt rundt på hjemmesiden som muligt
 • Månedlig cloud backup af filer og database
 • Automatisk overvågning af hjemmeside
 • Pro-licens til hastighedsoptimeringsplugin
 • Dagligt sikkerhedstjek for hackerangreb og sårbarheder
 • 1 time hver måned til udbedring af fejl og nedetid
Mest populære!
Premium
Til sitet der skal holdes kørende
300 kr. /md.
pr. website
 • Månedlig sikkerhedsopdatering opdatering af WordPress og plugins Jeg sørger for at jeres WordPress og plugins bliver opdateret til de nyeste versioner såfremt det er muligt.
 • Let månedlig gennemgang af hjemmeside for åbenlyse fejl Jeg tjekker din hjemmeside hurtigt igennem for tydelige fejl. Jeg går ikke alle sider igennem men tager stikprøver på de forskellige sidetyper for at komme så bredt rundt på hjemmesiden som muligt
 • Månedlig cloud backup af filer og database Der tages automatisk backup hver måned af jeres hjemmeside som placeres i skyen, så hvis der skulle ske noget med jeres hjemmeside, så har jeg altid en backup af hjemmesiden som er uafhængig af jeres webhotel
 • Automatisk overvågning af hjemmeside Jeg får besked hvis jeres website går ned så jeg kan rette op på det hurtigst muligt. Jeg reagerer så hurtigt jeg kan 24/7 365 dage om året.
 • Pro-licens til hastighedsoptimeringsplugin Jeg opsætter et af de bedste hastighedsoptimeringsplugins der findes på markedet for at øge load-hastigheden på jeres hjemmeside
 • Dagligt sikkerhedstjek for hackerangreb og sårbarheder
 • 1 time hver måned til udbedring af fejl og nedetid
Eksklusiv
Alt fra standard + ingen ekstra udgifter
700 kr. /md.
pr. website
 • Månedlig sikkerhedsopdatering opdatering af WordPress og plugins Jeg sørger for at jeres WordPress og plugins bliver opdateret til de nyeste versioner såfremt det er muligt.
 • Let månedlig gennemgang af hjemmeside for åbenlyse fejl Jeg tjekker din hjemmeside hurtigt igennem for tydelige fejl. Jeg går ikke alle sider igennem men tager stikprøver på de forskellige sidetyper for at komme så bredt rundt på hjemmesiden som muligt
 • Daglig cloud backup af filer og database Der tages automatisk backup af jeres hjemmeside hver dag som placeres i skyen, så hvis der skulle ske noget med jeres hjemmeside, så har jeg altid en backup af hjemmesiden som er uafhængig af jeres webhotel
 • Automatisk overvågning af hjemmeside Jeg får besked hvis jeres website går ned så jeg kan rette op på det hurtigst muligt. Jeg reagerer så hurtigt jeg kan 24/7 365 dage om året.
 • Dagligt sikkerhedstjek for hackerangreb og sårbarheder Hver dag tjekkes jeres website igennem for usynlig malware og om der skulle være nogen sårbarheder på jeres server. Jeres domæne og IP tjekkes ligeledes igennem flere globale spamdatabaser
 • Pro-licens til hastighedsoptimeringsplugin Jeg opsætter et af de bedste hastighedsoptimeringsplugins der findes på markedet for at øge load-hastigheden på jeres hjemmeside
 • 1 time hver måned til udbedring af fejl og nedetid Skulle jeres hjemmeside få et nedbrud eller blive udsat for et hackerangreb, vil der være tid sat af til at få hjemmesiden op og køre igen uden nogen ekstra regning. De fleste nedbrud kan løses indefor en time

Alle priser er eksklusiv moms.

phone