Mindworking hjemmeside

Vi udvikler og vedligeholder jeres Mindworking hjemmeside

Er du ejendomsmægler og bruger Mindworking?

Jeg er leverandør af Mindworking hjemmesider som automatisk taler sammen med jeres Mindworking løsning så i ikke behøver at røre en finger. Det lyder let ikke?

Hjemmesiden et ét af ejendomsmæglerens vigtigste redskaber når der skal sælges et hus. Når boligkøbere leder efter en bolig, så surfer de fleste rundt på nettet efter deres næste hjem. Det er derfor vigtigt med en flot og skarp hjemmeside der kan sælge jeres boliger bedst muligt.

Udvikling af Mindworking hjemmeside

PB Web samarbejder med Mindworking som er et boligsystem til ejendomsmæglere som holder styr på alle sagerne. Jeg kan udvikle en hjemmeside, som automatisk henter data fra Mindworking, så I kun skal vedligeholde data ét sted, det er nemt.

Jeg har lavet en integration til WordPress, så jeg let kan få jeres hjemmeside op og køre hvor i ligeledes selv har mulighed for at skrive jeres egne sider og tilføje ekstra funktioner helt selv.

Har i ikke selv tid til at vedligeholde jeres Mindworking hjemmeside, så hjælper jeg også med driften og holder den sikker og opdateret. I kan derfor fokusere mere på jeres forretning uden at bekymre jer om jeres hjemmeside.

Case: Jysk Mægler

Jeg har hjulpet Jysk Mægler med helt ny hjemmeside med Mindworking integration og helt eget design.

WEBDESIGN

Jeres hjemmeside skal være flot, brugervenlig og unik. Designet på jeres hjemmeside har en enorm betydning og det er derfor vigtigt at det laves ordenligt. Der er rigtig mange faktorer at tage højde for, såsom farver, former, layout, udtryk osv. Det er en stor opgave der selv for de dygtigste designere kan bruge mange timer på at løse.

I er meget velkommende til at benytte en designer i selv kender til at lave jeres design, ellers er i meget velkommende til at lade os hjælpe jer. Vi samarbejder med en dygtig grafisk designer med mange års erfaring, der kan hjælpe med at sætte former og farver på jeres nye hjemmeside.

HAR I ALLEREDE EN Mindworking HJEMMESIDE?

Har I allerede en Mindworking hjemmeside, men godt kunne bruge lidt hjælp til drift eller videreudvikling? Jeg hjælper allerede en række af jeres kollegaer med drift og support, så måske i skal være de næste? Kontakt mig med jeres behov og jeg hjælper jer gerne sikkert i mål.

phone