WordPress udvikling

MEre end 10 års erfaring som WordPress udvikler

Jeg har udviklet WordPress løsninger siden 2013, og jeg kender efterhånden alle afkroge af verdens mest populære CMS-system.

Udvikling af WordPress hjemmeside

Jeg er specialiseret WordPress udvikler og kan hjælpe med alt inde for WordPress om det så end er udvikling og opsætning af tema samt udvikling af plugins.

Jeg kender WordPress-systemet ud og ind og kan rådgive og vejlede jer til hvordan i løser jeres udfordringer bedst.

Med WordPress er der mulighed for at finde en løsning der passer til mange forskellige budgetter, da der både er mulighed for at udvikle en løsning fra bunden, men også at tage udgangspunkt i et eksisterende tema.

Specialudviklet WordPress løsninger

Jeg udvikler som udgangspunkt alle mine WordPress løsninger fra bunden i mit eget tema som jeg har brugt flere år på at udvikle. Mit tema kan designes til lige netop jeres virksomhed så i får jeres helt eget udtryk. Mit tema gør også at jeg kan udvikle jeres hjemmeside på rekord-tid, da jeg allerede har en masse funktioner udviklet på forhånd som i kan få glæde af.

Med mine løsninger får i en hurtig og responsiv hjemmeside der ikke indeholder en masse funktioner der ikke er behov for, som sikre hurtige load-tider samt høj score på f.eks. Google Pagespeed. Min egen løsning gør nemlig at jeg har fuld kontrol over det meste der sker på hjemmesiden.

Jeg gør brug af WordPress’ egen Gutenberg-editor, som jeg udvikler mine egne moduler til. Disse blokke er lette at indsætte på hjemmesiden ved hjælp af den smarte Drag’n’Drop funktion som Gutenberg har. I kan også se et preview af jeres hjemmeside inden i publisere den, så i er sikre på at jeres indhold altid spiller.

 

Udvikling af WordPress Plugins

Skal i bruge en specifik løsning til jeres WordPress hjemmeside som ikke allerede findese som et plugin?

Jeg kan hjælpe jer med at lave den løsning i søger som et WordPress plugin som tilføjer den funktionalitet i ønsker til jeres hjemmeside, uanset jeres nuværende WordPress opsætning.

Jeg har lavet alt lige fra Event booking plugins til integrationer med andre systemer som f.eks. Bilinfo og Mindworking. Kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt med et plugin, så tøv ikke med at kontakte mig hvis i står med et ønske til en funktion på jeres WordPress hjemmeside.

Fordelen ved at udivkle løsninger som et plugin er at et plugin ikke er knyttet til jeres tema, så hvis i ønsker at jeres hjemmeside skal have et nyt design, så kan i skifte tema uden at det påvirker jeres plugins.

Case: Tema og plugin til Bridgewalking

Til Bridgewalking har jeg udviklet et tilpasset tema fra bunden efter et webdesign som er blevet lavet unikt til Bridgewalking for at markedsføre deres unikke oplevelse.

Udover et skræddersyet tema har jeg også udviklet to WordPress plugins til Bridgwalking: et plugin til håndtering af gruppetilmeldinger samt et plugin til 2-faktor godkendelse af deres WordPress brugere.

Med disse skræddersyede løsninger har Bridgewalking fået præcis de funktioner de har brug for, tilpasses deres krav og behov.

phone