bilforhandler

Bilinfo hjemmeside

Vi forbinder jeres hjemmeside til Bilinfo med vores smarte integration

Er du bilforhandler og bruger du bilinfo?

Jeg kan hjælpe dig med din hjemmeside!

Jeg har udviklet en integration mellem WordPress og Bilinfo som gør det muligt at synkronisere data fra Bilinfo til jeres hjemmeside.

Smart Bilinfo integration til jeres hjemmeside

Er du bilforhandler og gerne vil præsentere jeres produkter på en unik måde, uden at skulle vedligeholde produktdata flere steder? Så er det en Bilinfo-integration i har brug for. Med min integration til Bilinfo, bliver jeres hjemmeside automatisk opdateret med data direkte fra Bilinfo, så jeres hjemmeside altid er helt opdateret. Jeg kan integrere Bilinfo i jeres eksisterende hjemmeside, eller vi kan sammen lave en ny hjemmeside fra bunden med jeres helt eget unikke design.

Om i har en eksisterende hjemmeside eller om i ønsker at få lavet en helt ny hjemmeside, så kan jeg klare begge dele. Med erfaring inde for mange forskellige CMS’er, kan vi løfte mange typer opgaver.

Automatisk opdatering sparer jer for tid

Når jeres hjemmeside automatisk henter data fra Bilinfo, vil jeres hjemmeside altid være opdateret. Dette sikrer at i spilder mindre tid på at vedligeholde produktdata, og kan bruge mere tid på at sælge. Hver gang i ændrer pris, detaljer, billeder eller andet, så vil vores integration automatisk sørge for at få det vist korrekt på hjemmesiden.

WEBDESIGN

Jeres hjemmeside skal være flot, brugervenlig og unik. Designet på jeres hjemmeside har en enorm betydning og det er derfor vigtigt at det laves ordenligt. Der er rigtig mange faktorer at tage højde for, såsom farver, former, layout, udtryk osv. Det er en stor opgave der selv for de dygtigste designere kan bruge mange timer på at løse.

I er meget velkommende til at benytte en designer i selv kender til at lave jeres design, ellers er i meget velkommende til at lade os hjælpe jer. Vi samarbejder med en dygtig grafisk designer med mange års erfaring, der kan hjælpe med at sætte former og farver på jeres nye hjemmeside.

Hjemmeside efter nutidens standarder

Hvis vi skal lave en helt ny hjemmeside til jer, bliver den selvfølgelig lavet ud fra nutidens standarder og vil kunne bruges på alle enheder.

Hvis i vælger WordPress som jeres hjemmesideplatform, kan i vælge imellem en masse forskellige autoforhandler-temaer, som vi kan tage udgangspunkt i. Ved at benytte et eksisterende tema, kan i både se slutproduktet i aktion, men det gør også projektet billigere. I kan se en liste over temaer her:  Er der ingen temaer der matcher jeres behov, kan vi også designe jeres eget fra bunden.

Vil I vide mere omkring hvordan vi laver hjemmesider, kan i læse mere om det her. Har vores Bilinfo-integration vagt jeres interesse, kan i kontakte os på +45 60 51 15 92 eller på mail kontakt@pbweb.dk, så kan vi give jer et tilbud på jeres opgave.

phone