Om PB Web

Webbureau i Kolding med stor passion

Vi er et seriøst webbureau med mange års erfaring inde for webudvikling. Vi er specialister i WordPress, men har igennem tiden arbejdet på en lang række forskellige løsninger, som gør at vi har et bredt kendskab til mange forskellige hjemmesidesystemer.

PB Web bogstaver

”Vi vil gøre nettet til et bedre sted”

– Mikkel Thode Pindstofte, Indehaver

Rid case

Vores vision

“Vi vil gøre nettet til et bedre sted”. Sådan lyder vores vision og det vil vi opnå, hjemmeside efter hjemmeside.  Vi synes ikke bare at hjemmesider skal være flotte, men det skal også være brugbare for alle. Her mener vi ikke bare brugerne af hjemmesiden, men også dem som skal vedligeholde hjemmesiden. Vi har fokus på at lave en pæn og nydelig administration til vores kunder så de let og hurtigt kan vedligeholde deres hjemmeside fra os.

PB Web – En del af Havnehuset

Vi holder til i Havnehuset på Kolding Havn med udsigt til havnens travle industri. Her sidder vi sammen med to andre virksomheder, Raketfart & SETOFF Marketing som vi samarbejder med. Tilsammen udgør vi et stærkt team med mulighed for at løse selv de største opgaver.

Havnehuset

Vil du vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

    Når du udfylder denne formular, gemmer vi dit navn, email og besked for at kunne besvare din henvendelse. Du kan læse meget mere om vores behandling af persondata samt dine rettigheder i vores persondatapolitik